Варто нагадати нашим читачам, що епідемія коронавірусної інфекції зі страшною силою лютує в Італії. Тому різні країни надсилають до цієї країни ліки, провіант, людей, які можуть допомогти італійцям впоратися з проблемою. Не залишилась осторонь і Україна. Наша країна направила до Італії своїх фахівців. Літак з українськими лікарями благополучно приземлився в одному з італійських аеропортів.

І самі італійці не залишили такий крок без уваги. У суботу, 4 квітня, ввечері з будинку одного з бізнес-центрів Неаполя на повну потужність звучали пісні Руслани на честь приїзду українських лікарів. Про це стало відомо завдяки повідомленням генерального консула України в Неаполі Віктора Гамоцького, яке він залишив у мережі Facebook.

Nel Centro Direzionale a Napoli, da una delle torri, stasera hanno fatto sentire Ruslana, una famosissima cantante ucraina, in segno di ringraziamento per la solidarietà dell’Ucraina con l’Italia nella lotta alla pandemia. Сьогодні в Бізнес-центрі Неаполя на повну потужність лунають пісні Руслани; так італійці дякують за солідарність і гуманітарну допомогу України у протидію коронавірусу.

Geplaatst door Viktor Hamotskyi op Zaterdag 4 april 2020

"Сьогодні (4 квітня - ред.) в Бізнес-центрі Неаполя на повну потужність лунають пісні Руслани: так італійці дякують за солідарність і гуманітарну допомогу України у протидії коронавірусу", - підкреслив консул.

Популярні новини зараз
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в країнах з цією вакциною у коронавірусу практично немає шансів - деталі дослідження.

Як повідомляв Знай.uа зрада прийшла несподівано — Трамп звільнив розвідника, який проговорився про "бесіди" з Зеленським.

Знай.uа писав, Мендель зізналася, що Зеленський відправить в Італії не тільки медиків – що приховав президент.