Депутат Київради Володимир Назаренко заявив, що мер столиці Віталій Кличко встановив "усміхнені" рекламні білборди за гроші киян та з метою агітації.

Про таке він написав на власній Facebook-сторінці.

Варто зауважити, на передодні у Києві з'явилися білборди з Кличком, на яких він закликав нібито сидіти вдома порушників карантину, спричиненого коронавірусом. Водночас така ініціатива обурила місцевих жителів, які запевняли, що ці гроші доцільніше було б витратити на боротьбу з самим Cobid-19, віддавши кошти на лікарні.

Білборди з Кличко

"Нам вдалось з’ясувати, що білборди були розміщені як соціальна реклама за кошти киян! За наказом Кличка. Невже у період пандемії можна так бездумно витрачати кошти, ще й з метою агітації? Замість того, щоб забезпечувати лікарні?", - обурено написав депутат.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Окрім цього, він додав, що наразі викликав правоохоронців до Київради, бо їм не надали "секретний" документ, який і дозволяв розміщувати у місці ці рекламні щити.

"Щойно у кабінеті начальника управління реклами Києва Смірнова О. Г. нам відмовились надати секретний" документ, який послужив підставою розміщення передвиборчих бордів Кличко. Викликали поліцію у зв’язку із перешкоджання у роботі депутатів місцевої ради, а саме не наданні інформації згідно статті 14 ЗУ", - підкреслив Назаренко.

Скріншот допису

Нагадаємо, в час епідемії Кличко обвішав Київ "усміхненими" білбордами: десятки тисяч пішли на передвиборчий піар

Як повідомляв портал Знай.uа, українцям офіційно заборонили виходити з дому.

Також портал Знай.uа писав, що в Кабміні наплювали на карантин і дозволили маршруткам набирати більше 10 пасажирів.