Колишній народний депутат України, ексрадикал Олег Ляшко прийняв рішення не сидіти спокійно на карантині і порадувати українців абсолютною самоізоляцією. Олег Валерійович взявся критикувати колишнього главу українського уряду Олексія Гончарука за його поїздки на самокаті, за знищення робочих місць та за мародерство.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Олега Ляшка в мережі Facebook.

Публікація Олега Ляшка, Facebook
Публікація Олега Ляшка, Facebook

"Льоха-самокат за півроку свого прем'єрства довів Україну до дефолту, знищив як мінімум 350 тис. робочих місць, вивезли, мародери, з України десятки мільйонів захисних масок, а тепер тікає від питань журналістів. Чого не на самокаті, придурок?", - пише ексрадикал Ляшко.

Така публікація активного радикала не залишилася непоміченою з боку підписників, українці почали активно коментувати публікацію: "Скотиняки"; "Звідки у нього маска, продали все професіонали"; "Олег, придурок? Це легко сказано, такого деб*ла ще треба пошукати!"; "Їм і штрафу немає, а простим людям можна виписувати".

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Коментарі українців до публікації Олега Ляшка, Facebook
Коментарі українців до публікації Олега Ляшка, Facebook

Варто нагадати нашим читачам, що колишній прем'єр-міністр України Олексій Гончарук та голова Центру протидії корупції Віталій Шабунін таємно зустрілися на набережній Дніпра в Києві, тим самим порушивши встановлені Кабінетом Міністрів обмежувальні заходи під час карантину.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українці закордоном через карантин залишилися без страхового поліса, що запропонували в МЗС.

Як повідомляв Знай.uа авто головного санлікаря України Ляшка потрапило в аварію по дорозі на Миколаєва, перші деталі ДТП.

Знай.uа писав, великодній кошик стане не по кишені українцям — скільки треба викласти за паски, яйця та м'ясо.