Віце-прем'єр-міністр, міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков отримав зарплату за березень 2020 року у розмірі майже 46 тисяч гривень.

Якщо бути точним, то зарплата Резнікова склала 45 994 гривні, з них 38 328 гривень - це посадовий оклад. За відрядження до зарплатні йому додали ще 7 665 гривень. На сплату ж податків пішло 8 968 гривень.

Таким чином, "на руки" віцепрем'єр Резніков отримав 37 025 гривень.

фейсбук резніков
Олексій Резніков, фото Facebook

Таким чином, праця міністра цінується значно вище, ніж більшості українців. За даними Державної служби статистики, середня зарплата в Україні у лютому 2020 року склала 10847 гривень. Разом із тим, у різних сферах відчувається диспропорція у рівнях оплати праці, особливо серед працівників медичної та соціальної сфер - вони отримують у середньому 7471 гривню.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зарплата у сотні тисяч і солідна премія - скільки заробляє Кабмін, поки українці сидять на карантині.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Величезні автопарки та квартира в Росії - міністри Шмигаля задекларували своє "добро".

Також "Знай.ua" писав, що Міліонери і пенсіонери, або що розповіли декларації про доходи нових міністрів уряду Шмигаля.