У всьому світі більша частина людства залишаються зачиненими на карантин через швидке розповсюдження кронавірусу з Китаю, який вбиває людей із супутніми патологіями.

Президент Франції Емманюель Макрон заявив, що цілком можливо, що Франція або навіть весь Євросоюз залишать закритими кордони аж до вересня. Причина цього - зростання захворюваності в Сполучених Штатах Америки, а також повідомлення про нові випадки коронавірусу в Африці.

Про це Макрон розповів на зустрічі з главами національних профспілок, - повідомляє французький телеканал BFMTV.

фото Getty Images
Еммануель Макрон \\ фото Getty Images

Глава Франції обіцяв, що остаточне рішення з цього питання приймуть наступного тижня, але не уточнив, хто саме це зробить і на якому рівні. Президент також сказав, що людям зараз ні в якому разі не варто планувати якісь поїздки в інші країни.

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

фото Getty Images
Еммануель Макрон \\ фото Getty Images

Тож, українцям зачиненим на карнатин можна тепер на найближчих півроку планувати подорожі лише внутрішні - по території України.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українським пенсіонерам почали виплачувати щомісячну надбавку

Як повідомляв портал Знай.ua, українцям обіцяють зарплати без податку та допомогу з субсидіями, але не все так просто.

Також Знай.ua писав, вже цієї осені, з початку нового опалювального сезону, деяких пільговиків можуть позбавити грошової допомоги від держави.