Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль хотів привітати українців із великим релігійним святом і переплутав Великдень з Різдвом. Про це стало відомо після того, як політик опублікував вітанння на своїй стоірнці в facebook.

У своєму привітанні католиків з Великоднем Денис Шмигаль написав: "Цей день люди традиційно проводять у сімейному колі, в компанії друзів і йдуть до церкви, щоб вітати народження Христа".

Допис-вітання Шмигаля у facebook
Допис-вітання Шмигаля у facebook

Однак, схоже, що політику вказали на ляп з його сторони і він швиденько провів роботу над помилками і відредагував допис так, щоб не було до чого придертися.

Українці у коментарях відразу помітили необізнаність і некомпетентність в елементарних питаннях.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Народження Христа" це зовсім інше свято і не сьогодні. Ваша служба не працює, а Ви не знаєте простих речей, що дивує...", " А вы ничего не перепутали?! Или уже совсем скоро католиками станем?!
Нет чтоб помочь отпраздновать всей стране как это делают другие страны, вы лишь херней занимаетесь! Вот честно за всю историю Украины вы и все кто при власти Зеленского был примьером хуже просто еще небыло!", " боженьки, та навчіться вже видаляти пости, а не редагувати ) народження Христа ))))", - пишуть користувачі.

Скріншот коментарів до поста Шмигаля
Скріншот коментарів до поста Шмигаля

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на Великдень українські кордони чекають другу хвилю заробітчан — де і як можуть пропустити.

Як повідомляв портал "Знай.ua", карантин для українців послаблять, у МОЗ назвали точні терміни.

Також "Знай.ua" писав, Зеленський пояснив, що чекає на заробітчан після повернення додому.