Лідер Національного корпусу Андрій Білецький поділився думкою про те, чи зможе врятувати кредит МВФ. Про це він розповів на своєму каналі в YouTube.

Андрій Білецький вважає, що бюджет, який прийняли у Верховній Раді – без стратегії, бюджет "дефіциту" і бюджет "ручника". Він вважає, що цей бюджет буде переголосовано протягом двох-трьох місяців, тому що в ньому немає ні єдиного способу виходу держави з кризи за рахунок власних коштів, а не кредиту МВФ.

"Бюджет дефіциту – людям треба розуміти і думати про наступну річ – це 298 мільярдів боргу, які будуть взяті в цьому році. Взяті не в гривні, інфляція їх з'єднання не їсть. Вони будуть взяті в доларах і віддавати в доларах їх буде необхідно в 2021, 2022 і так далі до 2050 мабуть не тільки оцим людям, які живуть, але також і їхнім дітям", - вважає Білецький.

Лідер Нацкорпуса відповів на питання, якими будуть наслідки величезних боргів України.

"Такими як і завжди. Це величезне боргове навантаження, яке не буде давати можливості розвиватися країні в наступні 5-10 років. Тобто ми повинні розуміти, що бюджет 2022, 23, 25 буде, як і бюджет 2020 року складатися мінімум на 50% з виплат за боргом. Це значить – нічого на науку, на промисловість", - стверджує Білецький.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Він відзначає, що в питанні траншу МВФ необхідно звертати увагу на слова президента України.

"Зеленський збрехав всій країні, коли казав, що для траншу МВФ потрібне відкриття ринку землі. І навіть в Уряді потім це підтвердили. Кредит МВФ – пам'ять пам'ятаєте, що наступного дня після голосування Зеленський заявивши, що він очікує через 1,5 тижню кредит від МВФ? Вже пройшло два тижню з дня голосування про ринок землі. І кредиту ще немає і поки що не пахне. Я думаю, що він отримає цей кредит, але у мене є величезні сумніви, що цей кредит може утримати Україну від дефолту. Все буде залежати не від кредиту МВФ. Ще немає країни, яка буде сильна чиєюсь силою", - вважає Білецький.

Він вважає, що україна повинна бути власна стратегія власними силами виходу з кризи.

"Повинні самі обрати цей шлях і його пройти", - переконаний Білецький.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Білецький прокоментував вигнання Сивохо.

Як повідомляв Знай. ua, Билецкиий розкритикував зміни до бюджету.

Також Знай. ua писав, що Білецький підняв питання карантину і закону про землю.