У мережі знайшли компромат на нову помічницю прем'єр-міністра Дениса Шмигаля Долгих Аліну. Дівчина опублікувала електронну декларацію, що й зумовило гарячу дискусію. Її професійні навички поставили під сумнів. Користувач мережі Вадим Дмитрук зазначив у facebook, що ще два роки тому Долгих шукала роботу через інтернет.

У резюме вона вказала, що працювала барменкою-касиркою у Вінниці та хостес у Києві. Закінчила Долгих Київський національний університет культури і мистецтв.

Помічниця Шмигаля Долгих, фото facebook
Помічниця Шмигаля Долгих, фото facebook

"Знайомтеся - нова помічниця прем’єра Шмигаля, Долгих Аліна Вікторівна. Щойно подала декларацію на посаду. Ще 2 роки тому шукала роботу через Інтернет. А раніше випускниця "кулька" Поплавського працювала у сфері хостес. І ось знайшла таки відповідну роботу! Респект!", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще
Скріншот декларації
Скріншот декларації

Скріншот резюме
Скріншот резюме

Українці у коментарях збентежені, досить того, що всі налякані безладом в країні, коронавірус починає атакувати, а тут ще й на посади признчають всіх, хто пройшов кастинг.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Шмигаль переплутав Великдень з Різдвом і насмішив християн - гірше ще не було.

Як повідомляв портал "Знай.ua", карантин для українців послаблять, у МОЗ назвали точні терміни.

Також "Знай.ua" писав, Зеленський пояснив, що чекає на заробітчан після повернення додому.