Якщо охарактеризувати проект програми дяльності Уряду Шмигаля у трьох словах, то це - лаконічно, загально і абстрактно.
Тішить своєрідне гасло Програми: "Нікого не залишити осторонь". Бо яке гасло - така й програма. Хто ці нікого і що таке осторонь в документі не сказано, зазначив лідер політичної партії "Рідна країна" Микола Томенко.


Отож, документ за який повинна жити держава і народ, щонайменше один рік, не містить жодної цифри, жодного механізму виконання і жодного відповідального за її реалізацію.
Натомість, у документі на 10 сторінках великими літерами та з великими інтервалами пропонується банальний набір завдань із студентських рефератів по економіці, праву та політології.
Серед цих абстрактних завдань на всі часи і для будь-яких народів 20 разів використано слово забезпечення, 12 разів - слово створення і з десяток - запровадження, підтримка тощо
І після всієї цієї абстрактно-політологічної біди, так ніби по-приколу - наша програма реалістична?!
Ну не клоуни?!
Але що тут поробиш!
Який Президент, які депутати, такий і Уряд з програмою!
П.С. І щоб на позитиві закінчити.
Уряд Шмигаля, на відміну від Уряду Гончарука, не виділяв бюджетних коштів на виготовлення слайдів своєї програми для презентації у Верховній Раді.
Є, все-таки, зміни на краще!

Нагадаємо, українцям показали нову помічницю Шмигаля.

Як повідомляв Знай.ua, у МЗС України виправдалися за допомогу Албанії.

Популярні новини зараз
Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Також Знай.ua писав, що в Укрзалізниці змінилося керівництво.