В зовнішньому вигляді Зеленського за час президентства відбулись помітні зміни. Так, Володимир Зеленський за без місяця рік свого президентства змінився зовні. У мережі звернули увагу на помітно округлене обличчя глави держави в його Великодньому вітальному відеозверненні до українців.

Гарант нагадав про серйозні виклики перед громадянами за пандемії коронавіруса і закликав дотримуватися правил карантину, в умовах якого доводиться зустрічати велике християнське свято. У привітанні Зеленський намагався підбадьорити українців і радив у сьогоднішній ситуації "знайти позитив".

Володимир Зеленський, фото Youtube
Володимир Зеленський, фото Youtube

Нещодавно про зміни в зовнішності 42-річного президента прямо сказав відомий ведучий, волонтер і шоумен Сергій Притула, який особисто знає Зеленського вже майже 20 років.

Артист висловив думку, що це був рік досить важких випробувань як для самого президента, так і для всієї країни під його керівництвом, але при цьому зазначив "одну позитивну річ - Зеленський поправився".

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Зеленський займається спортом
Зеленський займається спортом

Притула додав, що бачить в цьому скоріше позитив, так як топ-чиновники з накачене біцепсами викликають у нього лише підозра: мовляв, витрачають час не на державні справи, а на спорт.

"Тому той факт, що Зеленський поправився, мене не може не радувати, так значить на спортзал він вже часу занадто багато не має", - прийшов до висновку шоумен.

Відкриті джерела стверджують, що вага гаранта становить 63 кг - але інформація ця явно застаріла. Зростання у Володимира Олександровича 170 див.

Треба сказати, що раніше Зеленський до президентства часто викладав в мережі фото і відео зі спортзалу, демонстрував відмінну фізичну форму і хвалився "кубиками" преса. Деякі навіть називали його фітнес-влогером. Після інавгурації державні справи стали на перше місце і зажадали практично всі увагу і час, витіснивши багато іншого.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на Великдень українські кордони чекають другу хвилю заробітчан — де і як можуть пропустити.

Як повідомляв портал "Знай.ua", карантин для українців послаблять, у МОЗ назвали точні терміни.

Також "Знай.ua" писав, Зеленський пояснив, що чекає на заробітчан після повернення додому.