Керівниця пропагандистських послідовників Геббельса Russia Today Маргарита Симоньян у своєму Twitter розмістила публікацію, яка викликала справжню бурю серед її читачів.

"Переглядаємо в ізоляції "Ліквідацію". Який же блискучий серіал. Одесу б теж повернути, звичайно", - написала чиновниця Симоньян.

Але читачі самої Маргарити Симонян моментально підняли на сміх путінську пропанадистку заваливши її зневажливими і образливими коментарями.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Краще поверни бабки, які ти сп***іла"

"Куди повернути? В країну, від якої навіть президент сховався в бункер???"

"Донецьк з Луганськом вже "повернули", не бажаєте там пожити? А Одесі просто пощастило, відбулися півсотнею горілих сепаров".

"Я вам не скажу за всю Одесу,
Вся Одеса дуже велика.
Але і Молдованка і Пересип
Дали б Маргариті тумака!"

Пишуть "вдячні" читачі Маргарити Симоньян.

Нагадаємо, пропагандистка Маргарита Симоньян, її чоловік Тигран Кеосаян і їх родичі заробили 46 мільйонів рублів на фільмі «Кримський міст». Велика частина з цих грошей була виділена поза конкурсом з російського бюджету. Про це йдеться в новому розслідуванні Фонду боротьби з корупцією.

«Ці десятки мільйонів рублів у вигляді гонорарів — це не лише показник того, наскільки неадекватно Симонян і Кеосаян оцінюють свою роботу. Це спосіб крадіжки. Кілька людей, пов'язаних між собою родинними узами, домовилися, що роздують кошторису, заплатять один одному в рази більше і гроші, виділені державою на зйомку фільму, заберуть особисто собі», - пише Навальний.

Також Знай писав, що головна пропагандистка Кремля Симоньян втратила дитину.