За словами прем'єр-міністра України Дениса Шмигаля, сім'ї з чотирьох чоловік буде недостатньо 8 тисяч грвень на місяць для того, щоб нормально прожити.

Про це заявив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль в інтерв'ю "РБК-Україна".

Але Денис Шморгав уточнив, що якщо обидва члени сім'ї заробляють по 8 тисяч гривень, то за 16 тисяч в місяць сім'я з двох дорослих і двох дітей зможе вижити.

"Для того, щоб харчуватися, достатньо. Якщо розглядати одяг, інші предмети і засоби побуту, тоді згоден. Але я повторюю, це не відкладання, ми говоримо суто про заробіток, щоб елементарно прожити", - сказав Денис Шмигаль.

При цьому Денис Шмигаль впевнений, що уряд дає людям можливість заробити гроші на недорогих робочих місцях, де зарплата може коливатися від 6 до 8 тис. грн.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

"Це проста робота, на яку людина зможе прийти влаштуватися, і на наступний день вже її отримати. Ну, наприклад, класти бруківку або озеленювачем, і так далі. По-перше, ми таким чином заберемось в наших містах, районах і в цілому в Україні за допомогою такої кількості і такої якості робочих місць", - сказав Денис Шмигаль.

Напевно, багато українці не погодяться з прем'єр-міністром - так як багато сімей і мріяти не можуть про зарплату в 16 тисяч гривень. Особливо, невеликі міста і сільська місцевість.

Нагадаємо, Знай раніше повідомляв, що народну депутатку з COVID-19 Ганну Скороход змушують їхати на огляд: це порушення карантину чи нормально?

Крім того Знай повідомляв, що Міхеїл Саакашвілі - колишній президент Грузії і губернатор Одеської області - написав про пропозицію Володимира Зеленського