Лідер радикалів Олег Ляшко бурхливо відреагував на зауваження депутата від "Слуги народу" Миколи Тищенка про те, що Чорнобильська катастрофа - річниця якої відзначається 26 квітня - це свято.

"Щоб нагадати, що 26 буде свято. Дуже велике, дуже важливе свято. Це трагедія - Чорнобильська катастрофа. І нагадати вам усім, що не забудьте привітати, подякувати, вклонитися в ноги тим людям, які багато-багато років тому захистили нас від цієї катастрофи", - зазначив Микола Тищенко в ефірі телеканалу "Наш".

Трохи пізніше в Twitter Олега Ляшка з'явився запис, де він розніс пропозицію "святкувати і вітати" депутата Тищенка.

"Для "слуги" Тищенко Чорнобильська катастрофа - це свято, з яким треба не забути привітати. Зелений "ліфт" виніс у владу гірші помиї суспільства, в будь-якій цивілізованій країні з розумними громадянами не було б жодного шансу. В Україні ці закінчені придурки - влада", - розгнівався Олег Ляшко.

В коментарях один з користувачів зазначив, що депутат Микола Тищенко, ймовірно п'яний, якщо допустив таку обмовку.

Правда другий користувач зауважив, що сам Олег Ляшко нічим не краще Тищенко, якого так завзято критикує.

Щоправда, Олег Ляшко не так гнівно і браво коментує скандали навколо себе або своїх однопартійців. Наприклад, як колишня "радикалка" Наталія Гевак придбала приміщення в центрі Жовкви на Львівщині майже за 2 мільйони гривень.

Наталія Гевак, яка в 2015 році мала намір потрапити в Жовковскую міську раду від Радикальної партії Олега Ляшка придбала на аукціоні нежитлове приміщення в центрі міста за 1.8 мільйона гривень.