На новій посаді член наглядової ради "Укрзалізниці" Сергій Лещенко заробив колосальні гроші. І якщо більшість заклопотані коронавірусом і карантином, то український журналіст і блогер Михайло Шнайдер звернув увагу своїх читачів на те, як вдало йдуть справи в Лещенка.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Михайла Шнайдера в мережі Facebook.

Лещенко, скріншот з facebook Шнайдера
Лещенко, скріншот з facebook Шнайдера

"Це вже не просто дно, це справжнє днище.Друзі, буквально вчора стало відомо, скільки заробив на новій посаді член наглядової ради "Укрзалізниці" Сергій Лещенко. А тепер увага.Наш заслужений "Залізничник" Серьожа, отримав... 332 тисячі гривень. Це просто якась фантастика. Я соромлюся запитати, що корисного і конструктивного, встиг зробити для залізниці наш "герой"?За які саме заслуги, він отримує такі колосальні гроші? Де можна побачити реальні результати його роботи? Ось такі питання, на які хотілося б почути чіткі та адекватні відповіді. Хоча я дуже й дуже сумніваюся, що Сергій зможе нам їх надати...", - пише Михайло Шнайдер.

Сергій Лещенко: джерело: фото з Instagram
Сергій Лещенко: джерело: фото з Instagram

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Автора цікавить, де ж результати роботи члена наглядової ради "Укрзалізниці" Сергія Лещенко?! Що корисного і конструктивного він зробив для "Укрзалізниці".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Том Генкс покинув все, щоб відповісти на лист 8-річного хлопчика. Ось що там було написано.

Як повідомляв Знай.uа натовп влаштував "голодні протести" через карантин, є загиблі.

Знай.uа писав, не працює кожен сьомий – люди масово страждають від "епідемії" безробіття, що загрожує країні.