Найвідоміший "радикал" України та, як кажуть в народі, політик-пенсіонер, Олег Ляшко привітав свою найріднішу кровиночку Владиславу Горбенко з Днем доньки та закликав українців обійматися.

Відповідний допис він оприлюднив на власній Instagram-сторінці.

Варто зауважити, що нещодавно, а точніше 25 квітня, святкували День доньки – дійство, яке покликане підкреслити важливість і особливу роль дівчат-дочок у кожній родині. Так, не обійшов це стороною і Ляшко, який заявив, що його донька Владислава – найкраща в світі, а також попросив українців, які мають в родині дівчат, обійняти їх.

Ляшко, фото з вільних джерел
Ляшко, фото з вільних джерел

"Моя донька - найкраща в світі! У День доньки обійміть своїх принцес і скажіть, як сильно ви їх любите", - коротко та лаконічно написав Ляшко, оприлюднивши фото Владислави, на якому вона сидить в чорному гольфі та дивиться в бік, тримаючи при цьому чашку.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Ляшко не сумує за Радою і готується до поповнення в родині - "Кохайтеся, чорноброві!

Як повідомляв Знай.uа "Пенсіонер" Ляшко показав натовп своїх "хлопців", Брагар б не втримався.

Знай.uа писав, радикал-пенсіонер Ляшко показав свого "хлопчика" - "Схожий на...".