Одіозний лідер Радикальної партії Олег Ляшко звинуватив власника "Першої приватної броварні" Андрія Мацолу в стеженні.

Політик стверджує, що нібито якась машина слідкувала за "ляшкобусом" півдня. Із відповідних "доказів", Ляшко опублікував фото машини, яка слідувала за ним, і назвав компанію, якій авто належить. В цьому і вийшов прокол, передає real-vin.

У свою чергу, Мацола пояснив, що згадана Ляшко компанія є його "прямим конкурентом".

Раніше Олег Ляшко у Facebook повідомив, що за його автобусом по Хмельницькій області постійно їздить авто з "тітушками". За номерами пробили власника - виявилася компанія "Сан ІнБев-Україна". І Ляшко заявив, що вона належить Андрієві Мацолі та його брату - депутату від БПП.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Зазначається, що Ляшко дуже швидко отримав відповідь.

"Мацола не став дорікати главу РПЛ в незнанні пивного асортименту, а лише зазначив, що заява Ляшко "не відповідає дійсності", адже він є бенефіціаром абсолютно іншій компанії. До того ж "Перша приватна броварня" і "Сан ІнБев-Україна" конкурують на ринку пива", - йдеться у повідомленні.

Крім того Ляшко, вказуючи на переслідувачів, заявив, що влада його боїться.

"Ні нам Вас, ні Вам нас боятися немає ніякої причини", - відповід Андрій Мацола.

Нагадаємо, у Міністерстві охорони здоров'я відреагували на відео народного депутата від Радикальної партії Олега Ляшка, на якому йому роблять щеплення проти кору і де він стверджує, що вакцин немає.

"Лідер Радикальної партії брудно маніпулює інформацією і, звинувачуючи всіх навколо у брехні і вбивствах, сам ставить під загрозу питання національної безпеки - вакцинацію. В умовах епідемії кору це недопустимо й аморально!", - підкреслили у Супрун.
Крім того, письменник Юрій Андрухович розповів, як дурили Україну Кравчук, Ющенко та Янукович.
Як повідомляв "Знай.ua", у мережі стартував проект #ВибориБезБрехні, котрий покликаний перевіряти заяви кандидатів на чесність.
Також "Знай.ua" писав, Кравець видала всі таємниці Зеленського.