Єдина і неповторна жінка студії "Квартал 95" в інтерв'ю відверто розповіла про стосунки з лідером коллективу Володимиром Зеленським. Про це в неділю, 27 січня, повідомляє видання Politeka.

"По-перше, мені здається, він ніколи не зраджує собі і своїм принципам, і того, у що він вірить. І якщо він вже у щось вірить, то, напевно, практично не існує способів, щоб подолати перешкоди, пройди крізь терни", - підкреслила Олена Кравець.

Актриса охарактеризувала особисті якості і відношення до принципів виховання Зеленського.
Зі слів Олени Кравець художній керівник "Квартал 95" у важкий момент може підтримати, а якщо необхідно і влаштувати розбір польотів.

"Це людина — серце, полум'яний мотор, як кажуть. І мені здається, що великий… ну може не феномен, а його безмежний талант у тому, що він зумів залишитися творчим, залишитися художником, залишитися автором, писати щось на папері, творити, залишатися наодинці з собою і при цьому керувати великим бізнесом. Ну, а на сьогоднішній день, я не побоюся цього слова, імперією", - додала Кравець.

До того ж Кравець висловилася про своє ставлення до ділових якостей Зеленського та творчих успіхів.

"У потрібний момент він балансує, тут творчість, тут бізнес. І він вміє це все тримати на вагах. Тому що якщо б ми якось пішли тільки в бізнес, тоді б пішла творчість, ну зовсім. Якщо б ми стали просто творити і були б невизнаними геніями, не було б бізнесу", – сказала Олена Кравець.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори
Показати ще

Нагадаємо, родині Зеленського не сподобалося його рішення балотуватися у президенти.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Володимир Зеленський прокоментував свої стосунки із президентом-втікачем Віктором Януковичем.

Також Знай.ua писав про те, що Зеленський показав новий випуск політичного влогу: все прозоро, як і обіцяли.