Стало відомо, що у неділю, 26 квітня, глава української держави Володимир Зеленський розпочав робочу поїздку в Київську область. Президент взяв участь у церемонії вшанування пам'яті ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС та нагородив вогнеборців, які ліквідували масштабну лісову пожежу в Зоні відчуження в 2020 році. Про це повідомляє Офіс Президента в офіційному Telegram-каналі.

Володимир Зеленський, скріншот з відео
Володимир Зеленський, скріншот з відео

"Президент України Володимир Зеленський розпочав робочу поїздку в Київську область. Глава держави візьме участь у церемонії вшанування пам'яті ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС", - йдеться в повідомленні.

Також український лідер оглянув місце пожежі в Чорнобилі. Більш того Зеленський зустрівся з працівниками ДСНС України, які брали участь у ліквідації масштабної лісової пожежі в Зоні відчуження та вручив державні нагороди.

Слід зазначити, що під час пожеж у Чорнобилі згоріло 11,5 тисяч га радіаційно-екологічного біосферного заповідника - 5% території.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Володимир Зеленський, скріншот з відео
Володимир Зеленський, скріншот з відео

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що рівно 34 роки тому сталася страшна аварія на Чорнобильській АЕС.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Києві вшанували пам'ять загиблих та постраждалих під час Чорнобильської трагедії 1986 року.

Також "Знай.ua" писав, що Микола Томенко заговорив про Чорнобиль у річницю аварії на АЕС.