Економічний експерт Юрій Атаманюк розкритикував українську владу, а також заявив, що попри численні можливості країни, вона ще гірша за Гондурас, де немає нічого окрім бананів.

Відповідний допис він оприлюднив у власному Telegram-каналі.

Відтак, він порівняв заробітною плату з українців та мешканців Гондурасу, де останні отримують значно більше, маючи лише одні банани.

"Друзі! Трохи порівняльного аналізу на ніч: Гондурас не має нафти і газу, через цю країну не проходять жодні транзитні шляхи. Експорт Гондурасу - банани. Мінімальний розмір оплати праці в Гондурасі з 1 січня 2020 року становить $ 275,37, а зарплата менше $ 697,26 на місяць не обкладається прибутковим податком. Мінімальна зарплата в Україні 4723 грн або 174 $", - написав він.

Юрій Атаманюк, фото YouTube
Юрій Атаманюк, фото YouTube

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Окрім цього, Атаманюк підкреслив, що з такими "ефективним" розвитком економіки в країні, наші показники впадуть вкрай низько:

"З такою економічною політикою Влада скоро будемо порівнювати наші показники з Афганістаном, Суданом і Сомалі".

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Тимошенко потужно відреагувала на "віце-прем'єра" Саакашвілі - "Ми з ним сідаємо...".

Як повідомляв Знай.uа медреформу хочуть змінити — Зеленський замахнувся на святиню Супрун.

Знай.uа писав, Зеленський знайшов управу на депутатів і підписав "антиспамний" закон — як він діятиме.