Лідер Нацкорпуса Андрій Білецький вважає, що сьогодні влада встала на захист спекулянтів, повністю відвернувшись від фермерів, які змушені викидати свій урожай.

"Закривши ринки на час карантину, влада дає можливість отримати надприбутки спекулянтам, в той час, як українські фермери змушені роздавати безкоштовно або викидати свій урожай", - про це у своєму відеоблозі сказав лідер Національного Корпусу Андрій Білецький.

«Це результат корупції владної команди, яка дає можливість тим, хто купив дозвіл, заробляти фантастичні капітали під час загальної "чуми", - переконаний політик.

Він додав, що український фермер, вклавши гроші, зараз не може отримати прибутку.

"Якщо він сьогодні не продасть свій урожай, то не отримає прибутку, і у нього не буде грошей, щоб вкластися в наступний урожай, і на наступний рік він прийде банкрутом", - зазначив Білецький.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Раніше Знай писав, що глава Нацкорпуса у своєму телеграм-каналі викрив спробу влади, призначити голову податкової служби на таємному конкурсі.

"Уряд оголосив конкурс на посаду голови Податкової служби. Нишком. Без будь-яких оголошень у ЗМІ та на офіційних сторінках. У своєму додатку «Ліфт» про це також чомусь не запостили. Кінцевий термін подачі документів - завтра.

Всі пам'ятають, що головним козирем обіцянок Зеленського була відкритість влади. Референдуми, прозорість і все таке інше. За фактом: розпродаж землі приймають вночі, під карантин і без натяку на референдум. Про те, що відбувається на Мінських переговорах, Україна дізнається постфактум із уривків коментарів у ЗМІ. Головного податківця звільняють в п'ятницю ввечері, а в понеділок, без оголошення, закінчують конкурс", - зазначив Андрій Білецький.