На рахунки народного депутата від партії "ОПЗЖ" Іллі Киви, в рамках примусового виконання рішення суду за позовом батька загиблої активістки Катерини Гандзюк, наклала арешт Виконавча служба Міністерства юстиції України.

Про це стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ, які посилаються на Виконавчу службу.

Ілля Кива, скріншот з відео
Ілля Кива, скріншот з відео

За інформацією журналістів, 26 червня 2019 року Солом'янський райсуд Києва зобов'язав Киву спростувати свої звинувачення на адресу Катерини Гандзюк. Раніше він звинуватив її в корупції в ефірі телеканалу "Еспрессо". Мова йде про його заяви про те, що Гандзюк нібито "сиділа на розкраданні міського бюджету". Суд визнав необґрунтованими заяви, зобов'язав Киву їх спростувати та сплатити 1 400 гривень судового збору.

Нардеп не виконав рішення суду, і в березні Виконавча служба Дніпровського району Києва за заявою батька Гандзюк відкрила виробництво, а 22 квітня наклала арешт на рахунки Ківи, щоб він сплатив 1 400 гривень судового збору. У реєстрі виконавчих проваджень зазначено, що воно відкрито 18 березня поточного року.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, привітали з Великоднем ветеранів та медиків - ОПЗЖ передала 10 тисяч масок і 500 продуктових наборів.

Як повідомляв Знай.uа депутат Солод влаштував роздачу благодатного вогню Казанський не витерпів: "Цей ід**т не розуміє".

Знай.uа писав, Кива з Ради обурився крадіжкою окуляр, очі будуть у небезпеці - "Про який бюджет може йти мова".