Народний депутат України від "Слуги народу" Микола Тищенко заявив, що власників ресторану "Велюр" буде покарна, щоправда, він до цього немає жодного відношення.

Відповідний ролик з такою заявою з'явився на сторінці журналіста Яна Доброносова.

Варто зауважити, що ще раніше журналісти помітили, як у заклад "Велюр" на Льва Толстого, який належить Тищенку, приїжджають політики та представники олігархів. Тоді українці негативно відреагували на таке та назвали це недопустимим з боку нардепа.

Микола Тищенко, скріншот: instagram.com/nikolaytyshchenko
Микола Тищенко, скріншот: instagram.com/nikolaytyshchenko

Щоправда, сам Тищенко спростував інформацію про те, що елітний ресторан "Велюр" працює всупереч введеному в Україні карантину, а також відхрестився від закладу взагалі.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

"Я із 2018 року вже не маю відношення до власників", – сказав нардеп. Крім того, він позував на камери, тримаючи в руках дивну футболку. На ній був намальований клоун і напис "Все під контролем".

Скріншот допису

Тищенко Микола

Geplaatst door Yan Dobronosov op Donderdag 30 april 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, копи нагрянули до Тищенка з перевіркою, в ресторані у слуги народу знайшли несподіване.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ляшко замурував ресторан Тищенка зі "Слуги народу", відео.

Також портал "Знай.ua" писав, що безглузда спроба Тищенка виправдатися за свій ресторан обурила українців.