Депутати Верховної Ради вирішили відзначити прийняття закону про землю, який днями підписав президент України Володимир Зеленський та його опублікували в "Голосі України".

Депутати вирішили зустрітися в київському ресторані Montecchi Capuleti, незважаючи на карантинні заборони. Виявилося, що вона знаходиться в будинку, де живе заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко. Він прокоментував корпоратив депутатів.

"Це зараз? Направимо туди поліцію", – пообіцяв Геращенко.

Видання Країна відзначає, що поліцейський автомобіль дійсно прибув до ресторану. Проте правоохоронцям не вдалося потрапити всередину, тому що їм не відкрили двері.

Корпоратив депутатів, фото: Країна
Корпоратив депутатів, фото: Країна

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Заклад має два окремих входи в окремі зали: "Монтеккі" і "Капулетті". Журналістам вдалося побачити, що в частині Монтеккі італійського ресторану було досить темно і закрито, а ось в частині Капулетті ходили офіціанти. Саме туди і з'їжджалися депутати.

Корпоратив депутатів, фото: Країна
Корпоратив депутатів, фото: Країна

При цьому офіційно ресторан на карантині працює тільки на доставку. Тим часом журналісти помітили, як до зали зайшли Маргарита Шов ("Слуга народу") разом з Олександром Гайду (СН). Пізніше до заходу приєднався Павло Халімон (СН).

Корпоратив депутатів, фото: Країна
Корпоратив депутатів, фото: Країна

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, колишній нардеп Береза підняв на сміх Ляшка за барикади біля ресторану "Велюр".

Як повідомляв Знай. ua, Тищенко з "клоуном" прийшов під Раду і зробив гучну заяву про скандальному ресторані "Велюр".

Також Знай. ua писав, що Садовий дозволив відкрити забігайлівки, львів'яни киплять.