Бізнесмен, телеведучий і кандидат на посаду мера Києва Андрій Пальчевський розповів про те, чого доброго нас навчить цей вірус. Відео він розмістив на своїй сторінці в Facebook.

"З радянського старого гасла Світ! Праця! Травень! Нам залишається тільки травень. З світом явно не вийшло, важко буде з працею, кріпосне право завдяки Шмыгалю схоже відродитися, коли будуть відправляти наших нещасних людей під спеціальним санітарним конвоєм збирати чужі врожаї, що ж хорошого залишається? А хорошого теж можна знайти, якщо по засіках посрести", - зазначає Пальчевський.

Він вважає, що вірус показала, що країною мають керувати люди, які будуть готові виводити країну з кризи важкого.

"Якщо ти бив грушу, співав, танцював або вдало виступав по телевізору, це ще не означає, що ти можеш керувати країною. Ми вже зрозуміли, що треба міняти систему, при якій президент перетворюється в султана. І якщо султан виявляється неготовим, то разом з ним гине вся Україна. Я думаю, що нас чекають великі зміни і зараз з'явилося таке висловлювання: нове нормальне. Ну наприклад: ходити в масках, не ходити на побачення і всяке дистанційне керування, дистанційне навчання, яке доводить мене до сказу. І без того наша система освіти, яка загинула за 30 років, буде ще гірше. Проте має ж бути щось позитивне – цей вірус, він згуртує нас навколо думки про те, що ідіотам не можна довіряти країну", - пояснив Пальчевський.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Пальчевський звернувся до Кличка після скандалу.

Як повідомляв Знай. ua, Пальчевський знайшов в Україні нову заразу.

Також Знай. ua писав, що Пальчевський пояснив, як "дармові" маски з Китаю потрапили в Епіцентр