Колишній мер Харкова і скандальний екснардеп Михайло Добкін розкрив свою точку зору на можливе призначення Саакашвілі віце-прем'єром з реформ і продовження карантину до 11 травня у програмі "Великий вечір" з Віталієм Диким. Відповідне відео опублікували на YouTube.

Добкін висунув припущення, що президент Зеленський буде здійснювати тиск на депутатів щодо призначення Михайла Саакашвілі.

"Якщо Зеленський пообіцяв призначити Саакашвілі, то для нього це справа честі показати, що може виконати будь-яку свою обіцянку. Тому він може організувати системну роботу з переконання своїх підлеглих. Він буде тиснути системно, використовувати "сірий" вплив на них, починаючи від посольств, грантоїдівських організацій і шанованих людей. Не виключено, що ситуація за тиждень зміниться", - вважає він.

Також він розповів, що думає про п'ятиетапний план виходу з карантину Шмигаля.

"Ніяк не діє український уряд, ми не розуміємо, що вони будуть робити при виході України з карантину, тому що немає програми уряду. Я не читав їх програму, але слухав експертів, яким довіряю. Вони просто знищили цю програму, назвавши просто декларацією. Не можна жити – вранці прокинулися, день прожили і слава богу. Вони будуть робити якісь висновки вже постфактум, а це значить, що вони не спираються на цифри, немає аналітики, пливуть за течією. Потрібна команда цинічних, прагматичних кризисменеджерів, які ні на що не ведуться, ні на сльози, ні на що", - вважає Добкін.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Також Добкін висловив власну думку щодо безробіття в Україні.

"Ми биті, звиклі до спартанських умов життя народ і ми швидше готові піднятися і побігти в бік успіху. Уряд не може зробити за людей щось, що давало б людям гроші. Не треба намагатися всім роздати, щоб всі закрили роти і сказали який у нас класний уряд", - вважає Добкін.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Білецький прокоментував призначення на пост одного Добкіна.

Як повідомляв Знай. ua, дружок Добкіна переметнувся до Кучеру і буде вчити харківську молодь патріотизму.

Також Знай. ua писав, що Венедиктова чесно відповіла на запитання про справу Гандзюк, Шеремета і свою відставку.