Скандальний мер Дніпра Борис Філатов, який відомий своїми витівками в соціальних мережах, відреагував на гучну ситуацію щодо ресторану Тищенка, який працював під час пандемії коронавірусу, та запевнив, що цей інцидент звів на "нуль" весь карантин в країні.

Про це він повідомив на власній Facebook-сторінці.

Варто зауважити, що ще раніше журналісти помітили, як у заклад "Велюр", що на Льва Толстого у Києві, який належить Тищенку, приїжджають політики та представники олігархів. Тоді українці негативно відреагували на таке та назвали це недопустимим з боку нардепа.

Тищенко, фото: Facebook
Тищенко, фото: Facebook

"Знаєте, що найприкріше в цій ситуації? Що епідемія нікуди не поділася. І карантин потрібен. Так, він - потрібен. Ось тільки "Велюр" і "Епіцентр" його обнулили. Всі ці ходіння по вулицях без масок і хизування своєю непотрібною сміливістю - чисто внутрішній протест. Мені так здається. Бути може, я помиляюся. Ми просто хочемо справедливості і відсутності подвійних стандартів", - написав Філатов.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше мер Філатов змусить дніпрян кинути дрельки і забути про ремонт на карантині - "Як можна бути такими бл**ями".

Як повідомляв портал "Знай.ua", мер Дніпра Філатов пообіцяв влаштувати "темну" підписнику всього за один коментар – "Готуйся, ублюдок".

Також "Знай.ua" писав, що Філатов похвалився дружиною, яка підкорила найвищу вершину Анд: "На шквальном вітрі, в 20-градусний мороз..."