Національне антикорупційне бюро України (НАБУ) може вже найближчим часом оголосити підозру олігарху Ігорю Коломойському у справі Приватбанку.

Про це в п'ятницю, 1 травня, повідомив директор НАБУ Артем Ситник в інтерв'ю 24 каналу.

Національне антикорупційне бюро України наближається до оголошення підозри бізнесменові Ігорю Коломойському у справі ПриватБанку. Про це в п'ятницю, 1 травня, заявив директор НАБУ Артем Ситник в ефірі 24 каналу.

Відповідаючи на питання, чи буде оголошено підозру колишньому власнику ПриватБанку, Ситник заявив, що бюро рухається до цього.

"Ми рухаємося до того, щоб почати оголошення підозри", - підкреслив він.

Ситник також відповів на запитання, яка відповідальність загрожує Коломойському у справі з "Приватбанком".

"Я б не хотів переходити на персоналії, адже є загроза певних судових позовів, маніпуляцій і так далі. Я можу тільки сказати, що одна зі статей, яка розслідується, - розкрадання чужого майна в особливо великих розмірах. Це до 12 років позбавлення волі", - зазначив директор НАБУ.

Ігор Коломойський, фото:Уніан
Ігор Коломойський, фото:Уніан

Разом з тим, Артем Ситник розповів про політичний тиск, з яким постійно стикаються залучені до слідства експерти і слідчі.

За його словами, кожен фігурант справи намагається отримати максимум інформації, яка є в органах досудового розслідування.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, ПриватБанк знову подав до суду на Коломойського - сума перевищує транш МВФ

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський таємно зустрівся з Коломойським та Ахметовим

Також Знай.ua писав, "У законі "про ПриватБанк" про ПриватБанк немає нічого", - Тимошенко розказала, як влада намагається обманути МВФ