Скандально відома українська політична активістка, колишній народний депутат України від партії "Свобода" Ірина Фаріон вирішила не сидіти спокійно на карантині і прокоментувати дії ще однієї львівської активістки, яка планувала прийти до влади з партією "Голос" Наталії Піпі.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Ірини Фаріон в мережі Facebook.

Публікація Ірини Фаріон, скріншот: Facebook
Публікація Ірини Фаріон, скріншот: Facebook

"Панове. Я про оту Львівську дурепу з Сихова з пречарівним прізвищем Піпа ледве дочитала. Багато барахла наплодив Львів у політиці, а то ще й безмозгле якесь. Коли бачу то ліцо, то рука тягнеться перехреститися..", - пише Ірина Фаріон в мережі Facebook.

Варто нагадати нашим читачам, що Ірина Фаріон заявила, що в Україні вже давно почалося згортання справ Майдану. Таке вона розповіла під час того, як коментувала історію з Майданом під час політичного шоу "Говорить Великий Львів". Крім цього, Фаріон додала, що і Зеленський не намагається розібратися в справах Майдану і провести нормальне розслідування.

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Фаріон заявила про згортання справ Майдану – "Ідеологія зеленої орди".

Як повідомляв Знай.uа невгамовна Фаріон вставила п'ять копійок в обмін полоненими.

Знай.uа писав, карантинна Фаріон порівняла дітей з виборцями — немає кордонів.