Політолог та співзасновник "Українського інституту майбутнього" Юрій Романенко жорсткого розкритикував владу, яка вирішила під час карантину "зрубати" з населення більше грошей, продаючи дорожче електроенергію.

Відповідний допис він оприлюднив на власній Facebook-сторінці.

"Просто так співпало, що через карантин та економічну кризу різко скоротилося споживання електроенергії. Атомна енергетика генерує 54-56% електроенергії в Україні і при цьому вона найдешевша. А Ахметов, співтовариші набудували сонячних і вітряних електростанцій, і вона в рази дорожче.

політолог Юрій Романенко, скрін з відео
політолог Юрій Романенко, скрін з відео

Отже в країні лютує економічна криза, і що робить уряд, який згенерували "не лохи"? Правильно, максимально виводять дешеву енергетику з обороту і врубують дорожче. Профіт! А за фактом весь цей тупий пафос оплачують громадяни...", - написав він.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Варто зауважити, що користувачі соцмережі підтримали слова політолога та запевнили, що скоро з таким менталітетом в державі взагалі буде небезпечно мати хоч якесь відношення до атомної енергетики.

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, слуга народу Лерос "злив" компромат на голову ОП Єрмака щодо торгівлі посадами

Як повідомляв портал Знай.ua, глава офісу Зеленського Єрмак в розпал коронавірусу купив Mercedes

Також Знай.ua писав, на думку політолога Романенка, президент Зеленський не буде зараз чіплятися за персону Єрмака