З'явилася інформація, що напередодні запровадження в Україні карантину через спалах коронавірусної інфекції covid-19, глава Офісу президента України Андрій Єрмак трохи "прибарахлився". Відомо, що 11 березня, Єрмак купив автомобіль Mercedes-Benz за 2 млн 972 тис. 776 грн.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Національного агентства з питань запобігання корупції (НАПК).

Mercedes-Benz S 350 d 4MATIC long, скріншот: YouTube
Mercedes-Benz S 350 d 4MATIC long, скріншот: YouTube

Інформацію про суттєві зміни в майновому стані Єрмак вніс 20 березня до Єдиного державного реєстру декларацій. Голова ОП також витратив на оплату послуг при придбанні автомобіля 106 тис. 752 грн та 123 тис. 865 грн. на оплату збору при придбанні права власності на легкові автомобілі. Загалом на купівлю автомобіля голова ОП витратив 3 млн 203 тис. 393 грн.

Дані про ТЗ Єрмака в ЄДРД
Дані про ТЗ Єрмака в ЄДРД

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Згідно з його декларацією, з серпня 2015 року він користується автомобілем Toyota Camry, який не перебуває в його власності.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Кравчук жорстоко змішав з брудом скандальну Геращенко, дісталося і Порошенку.

Як повідомляв Знай.uа закликаємо Зеленського: у "Слузі народу" розкол, нардепи повстали проти рішення по ОРДЛО.

Знай.uа писав, Україна закриває кордони через коронавірус, офіційна заява РНБО - відео.