Підприємець, політик і політичний експерт Андрій Пальчевський передрік президенту Володимиру Зеленському значні політичні складнощі та вірогідний передчасний кінець його політичної каденції.

Про це Пальчевський розповів в інтерв'ю для Politeka Online.

Андрій Пальчевський, скріншот з відео
Андрій Пальчевський, скріншот з відео

На думку Пальчевського, Зеленському варто очікувати лише негативний прогноз. Хоча президент доволі легко виборов собі посаду, то виклики, які постали перед ним, не дають йому шансів. "Чорні лебеді летять такою щільною зграєю", - жартує політик про усі негаразди, з якими зіштовхнувся президент за останні місяці. Наприклад, якщо Трамп ще може стати президентом після пандемії, то у Зеленського нема такого ресурсу.

Тим не менш, Пальчевський, який раніше напророкував президентство Зеленського, не впевнений, що глава держави саме піде з президентського крісла. Іншими можливими рішеннями є той чи інший варіант конституційної реформи, яка переформатує нинішній розподіл владних повноважень.

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе" Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Сам Пальчевський вважає, що оптимальною для України є президентська модель республіки, у якій би президент особисто очолював уряд як у США.

"Прогноз, як на погоду - негативний", - сказав Пальчевський про перспективи Зеленського.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Пальчевський порівняв пандемію в Україні з Італією та США, перебіг захворювання у цифрах.

Як повідомляв портал Знай.ua, Пальчевський пояснив, чим поганий президент-султан – "Гине вся Україна".

Також Знай.ua писав, що Пальчевський потролив Кличка через смог в Києві і згадав "тімбілдінг" Зеленського - "Краще, ніж в Біблії".