Український політолог та журналіст Андрій Пальчевський розкритикував мера столиці Віталія Кличка, який нічого не робить, аби захистити мешканців Києва від небезпечного "туману", який нещодавно накрив місто.

Варто зауважити, що вже кілька днів на Житомирщині та в зоні ЧАЕС не стихають пожежі. В результаті густиЙ дим та запах гарі накрив столицю, унеможлививши практично все пересування містом.

Андрій Пальчевський, скріншот: Facebook
Андрій Пальчевський, скріншот: Facebook

"Задимлений Київ та його господар Кличко краще, аніж в Біблії сказав: "В Києві зараз помирають навіть ті, хто ніколи не помирав". А це вам не будь-яка притча про Христа, а це класик сучасної літератури. Парадокс, що це дійсно правда, і не тільки через коронавірус, а через забруднення. Але чомусь наша влада нічого не робить, натомість закликає займатися тімбилдінгом та пасочки", - сказав Пальчевський.

Варто зауважити, що також мова йде і про президента України Володимира Зеленського, який закликав на Великдень пекти паски, зайнятися тімбилдингом та сидіти вдома.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Кличко и тимбилдинг в смоге N1в мире(((((((. По загрязненности

Geplaatst door Андрей Пальчевский op Zaterdag 18 april 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Пальчевський напророчив сумну долю Зеленському

Як повідомляв портал Знай.ua, Пальчевський пояснив, чому влада приховує реальну інформацію про коронавірус.

Також Знай.ua писав, Пальчевський дав останнє попередження Зеленському