Пальчевський сказав, чим закінчаться корупційні скандали в команді Зеленського.

Відомий громадський діяч і журналіст Андрій Пальчевський попередив Володимира Зеленського про можливі наслідки серйозних проблем, які вже почалися всередині команди президента.

Про це він розповів в інтерв'ю Politeka Online.

Пальчевський зазначив, що через звинувачення в корупції, які добралися до команди Зеленського, до осені в Україні можуть обернутися зміною влади.

"Всередині "зеленої" команди почалися, нехай опосередковано, але все-таки звинувачення в корупції, з яких Зеленському треба буде виходити двома способами. Або залишити свого надійного і досить розумного керівника адміністрації Андрія Борисовича Єрмака, або поставити на це місце Кирила Тимошенка", - вважає Пальчевський.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Пальчевський зазначив, що Зеленський не втримує кермо влади.

"Якщо це буде так, то я можу сказати: в осінь ми увійдемо з іншим керівництвом країни…Я просто бачу, що віжки управління державою повільно, але вірно йдуть з рук і особливо після коронавірусної кризи", - підкреслив журналіст.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Пальчевський пояснив, чому влада приховує реальну інформацію про коронавірус.

Як повідомляв портал Знай.ua, Пальчевський дав останнє попередження Зеленському

Також Знай.ua писав, Пальчевський порівняв пандемію в Україні з Італією і США, перебіг захворювання у цифрах.