Відомий телеведучий Андрій Пальчевський назвав головного ворога українців - виявляється, ми стикаємося із ним щодня, навіть цього не помічаючи.

Про це він розповів у інтерв'ю для одного із українських телеканалів.

Пальчевський вважає, що найбільше українці потерпають від так званого "внутрішнього ворога" - олігархічної системи, побудованої на мафіозних схемах мільярдного пограбування держави.

Популярні новини зараз
Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Нема більш страшного ворога народу, ніж олігархічна система. А оскільки наша держава збудована на цьому прогнилому мафіозному фундаменті, виходить, що головним ворогом українців є власна держава", - вважає Пальчевський.

"Багато мафіозі брали кредити в банках на розвиток власного бізнесу. Брали і не повертали. Чому так виходило? Бо ці банки рефінансуються Національним банком, тобто нашими із вами грошима. Вони нічим не ризикували, наживаючи собі мільярди", - резюмував телеведучий.

Нагадаємо, відомий телеведучий Андрій Пальчевський розкрив українцям очі на правду про істине становище народу та засилля олігархату в країні.

Про це він розповів у ефірі для українських ЗМІ.

"Немає нічого страшнішого за олігархат. Для прикладу, американці. Засновник Амазон заснував компанію, а не присвоїв собі шахти, труби і все інше - керуй, наприклад. Якщо хтось думає, що прийшов такий собі хлопчик з вулиці і виростив цілу велику "Рябу", - це далеко не так. Спочатку був "приватизований" Миронівський хлібкомбінат та надані шалені дотації, розмір яких дозволяв курями узагалі не займатися", - розповідає Пальчевський.

Як повідомляв раніше Знай.ua, представники Національного антикорупційного бюро вважають, що в скандальному розслідуванні Bihus.info було допущено помилку або маніпуляцію щодо причетності бюро до покриття угод в компанії "Укроборонпром".

Також Знай.ua писав про те, що корупційний скандал в Укроборонпром спалахнув із новою силою, тепер у ньому "засвітилися" слідчі державні органи.