Відомий український шоумен та кандидат у президенти Володимир Зеленський надав можливість кожному українцю задати запитання, яке найбільше непокоїть, та отримати на нього відповідь в телефонному режимі.

Зе!команда анонсувала запуск відкритого волонтерського контакт-центру. Щоб отримати задати будь-яке запитання Володимиру Зеленському та його команді, досить лише залишити контактні дані на сторінці " Зе!питаня" - і вам ту же передзвонять і ви отримаєте відповідь.

"Ми анонсуємо запуск волонтерського контакт-центру! Поставте питання Володимиру Зеленському та команді і отримайте відповідь по телефону від нашого волонтера! Де розташований Зе!офіс у моєму місті? Що буде з медициною? Курс у НАТО? Коли почне працювати електронний уряд?

Поставте будь-яке питання Зе!, що вас непокоїть — https://ze2019.com/helpcenter

Повідомте цю інформацію тим, хто ще сумнівається, за кого голосувати. Батькам, бабусям і дідусям", - йдеться в повідомлені офіційного сайту Володимира Зеленського.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Володимир Зеленський зустрівся з лідерами ринку IT в країні. Разом вони обговорили ряд питань, а Зеленський у свою чергу зробив важливу заяву. Кандидат в президенти заявив, що не довіряє чиновникам у виконанні ними покладених на них обов'язків і запрпонував встановлювати камери в усіх кабінетах чиновників.

Нагадаємо, український шоумен і кандидат в президенти Володимир Зеленський на зустрічі з журналістами розповів про труднощі, з якими він зіткнувся після того, як розпочав свою передвиборчу кампанію.

На питання про те, що зараз кандидату в президенти дається найважче, актор заявив: "Все! Мені дуже складно боротися з брудом. Морально це виснажує. Але з іншого боку, я стаю спокійнішим. І після цієї боротьби, я хочу залишитися людиною. Для мене це важливо!".

Як повідомляв портал Знай.ua, команда Зеленського попередила українців про фейк

Також Знай.ua писав, команда Володимира Зеленського опублікувала 10 заповідей свого кандидата