Відомий український шоумен та кандидат у президенти Володимир Зеленський зустрівся з лідерами ринку IT у країні. Разом вони обговорили ряд питань, а Зеленський у свою чергу зробив важливу заяву.

Про це йдеться у новому відео, який опублікували на офіційному Youtube-каналі команди "смішного кандидата".

Експерти зазначили, що сфера IT в Україні розвинена, але залишається ряд важливих проблем.

"Якщо ми самі не узаконимо (різні технології - ред.) Немає сенсу боротися з сьогоднішніми технологіями. Краще звичайно їх узаконити. Моя думка.", - заявив кандидат в президенти Володимир Зеленський.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще
Також під час дискусії з представниками сфери IT в Україні Зеленський заявив, що зараз він не довіряє чиновникам у виконанні ними покладених на їх посади поставлені обов'язки.

"Крім жорсткого контролю, я не вірю (виконавчій владі - ред.)!", - також заявив Зеленський.

Далі надійшла пропозиція встановлювати камери в усіх кабінетах чиновників.

Зазначимо, що відомий гуморист і шоумен, а тепер ще й кандидат у президенти Володимир Зеленський користується величезною популярністю серед громадян нашої країни. Він активно веде сторінку в соціальній мережі, куди постить актуальні новини, відео та важливі заяви. Одним з останніх стало звернення шоумена до всіх українців з проханням про допомогу.

Кандидат у президенти Володимир Зеленський звернувся до всіх жителів України для допомоги в зборі коштів маленькому хлопчикові на екстрену операцію з пересадки кишківника.

Нагадаємо, що дружина Зеленського розкрила його залежності: ця звичка сильніша за слугу народу.

Як повідомляв "Знай.ua", Зеленський посадить чиновників в "акваріум". Кандидат у президенти запропонував власний рецепт ліки від корупції.

Також "Знай.ua" писав, що президентський рейтинг Зеленського зріс до 33%. У те, що Зеленський стане президентом, вірять майже стільки жеукраинцев, як і в перемогу Порошенка.