Лідер парламентської фракції "Батьківщина" та кандидат у президенти України Юлія Тимошенко вимагає чинного глави Української держави Петра Порошенка зняти свою кандидатуру з виборів на пост президента України.

Про це вона повідомила у понеділок, 11 березня, у ході засідання фракції.

"Президент - злочинець, президент відмивав гроші армії. Це сьогодні вже очевидно, і тому я вимагаю від Порошенка зняти свою кандидатуру з виборів і йти знімати з себе імунітет, і відповідати перед законом", - заявила Тимошенко.

Юлія Тимошенко
Юлія Тимошенко

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Окрім того лідерка "Батьківщини" підкреслила, що якщо цього не відбудеться, то новий президент приверне до кримінальної відповідальності Порошенка за корупцію в Укроборонпром та його корупційне оточення.

Варто нагадати, що наразі триває так званий аудит в Укроборонпром, який ініціював чинний глава держави Петро Порошенко після оприлюднення результатів розслідування журналістів проекту "Наші гроші".

скандал з Укроборонпромом
скандал з Укроборонпромом

Нагадаємо, аудит "Укроборонпрому" буде проводитися однією з всесвітньо відомих аудиторських компаній, яких налічується чотири, про що заявив Петро Порошенко під час свого виступу на телеканалі ICTV в неділю, 10 березня.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

"Аудит "Укроборонпрому" - щоб довіряли і міжнародні партнери, бажано, щоб робила одна з чотирьох всесвітньо аудиторських компаній. Інші - менший рівень довіри", - заявив гарант.

Як повідомляв раніше Знай.ua, тих, хто передав журналістам інформацію про зловживання в оборонній сфері України, розшукують за допомогою поліграфа, про що повідомив генеральний прокурор України Юрій Луценко у своєму інтерв'ю виданню "Цензор.НЕТ".

Юрій Луценко
Юрій Луценко

Прокурор розповів про те, що перевірка проводиться із застосуванням детектора брехні. Він додав, що в генпрокуратуру доступ був лише у військових прокурорів і уточнив, що тих документів, які показали у розслідуванні, не було навіть у нього на столі. Луценко уточнив, що листування з телефону Жукова дістали технікою МВС.

Також Знай.ua писав про те, що політолог, експерт з міжнародної та внутрішньої політики Українського інституту майбутнього Юрій Романенко перед виборами згадав про всі обіцянки, які давав Петро Порошенко 5 років тому і не виконав.