Команда Зеленського іронічно висміяла сучасних політиків в новому відео. Так, під гарячу руку потрапили президент Петро Порошенко, кандидатка Юлія Тимошенко і мер Києва Віталій Кличко. Іронічне відео з'явилося в Instagram.

У відео Зеленський в ролі судді шоу "Розсміши президента" слухає передвиборчі обіцянки політиків і сміється над ними. Очевидно, фраза Порошенко "я - людина, що не вміє брехати" здається Зеленському абсурдною. Також розсмішила Зеленського обіцянка Тимошенко "знизити в два рази тарифи на газ для українців".

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

У коментарях користувачі висловили підтримку кандидату Володимиру Зеленському і написали, що нинішні політики такі ж коміки, а їхні обіцянки не що інше, як дурні жарти.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Порошенку Оскар!!! Так зіграти, начебто народився для цієї ролі", "Володя,молодець", "Молодці! Які вони креативні!!!", - пишуть в коментарях.

Раніше ми писали, що чинний президент Петро Порошенко і комік Володимир Зеленський виходять у другий тур президентських перегонів.

Про це свідчать результати загальнонаціонального соціологічного дослідження центру соціальних і маркетингових досліджень "Соціс", яке провели з 8 по 18 лютого 2019 року.

Згідно з результатами опитування, якби вибори президента України відбулися найближчої неділі, серед тих, хто буде голосувати і визначився з вибором, 24,7% проголосують за Зеленського, 19,2% - за Порошенка і за Тимошенко - 15,9%. Юрій Бойко набирає 10,7%, Анатолій Гриценко - 6,9%, а Олег Ляшко - 6,5%.

Серед тих, хто обов'язково буде голосувати і вже визначився зі своїм вибором, результат голосування виглядав би наступним чином: Зеленський - 23,8%, Порошенко - 20,3%, Тимошенко - 15,9%. Бойко отримав би 11,5%, Гриценко - 6,6%, Ляшко - 5,5%.

Нагадаємо, експерт назвав 5 причин зростання рейтингу "смішного" кандидата Володимира Зеленського.

Як повідомляв портал Знай.ua, у мережі набуває популярності проект #ВибориБезБрехні, де аналізуються висловлювання кандидатів у президенти і їх слова перевіряються на чесність

Також Знай.ua писав, Кримінальні авторитети погрожують зірвати вибори