Політолог, експерт з міжнародної та внутрішньої політики Українського інституту майбутнього Юрій Романенко перед виборами згадав про всі обіцянки, які давав Петро Порошенко 5 років тому і не виконав. Відповідний пост з'явився на сторінці Facebook.

Романенко спробував відповісти на питання своїх підписників: за що любити Порошенко. Так, до політолога почали надходити запитання про те, чому останнім часом від нього чути тільки критику щодо чинного президента.

Юрій Романенко

"А за що мені його любити? За втрачені ще одні п'ять років? Так я не один, нас більшість. Ви озирніться по сторонах", - зазначає Романенко.

Політолог зазначає, що п'ять років тому Порошенко всіх обдурив і зараз думає, що це пройде безслідно і його повинні любити тому, що "він притягнув папірець із Стамбула і тепер замість жирного попа в моєму селі буде читати молитви інший піп".

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Однак Романенко нагадав, що під час виборів українці дали йому підтримку в 54% не на отримання Томосу, якого і близько не було в програмі, а зовсім за інші обіцянки.

Він згадав Порошенко його обіцянки про нормальну державу з судами, інститутами, економікою, що розвивається, дорогами та за вирішення питання конфлікту з Росією.

"Не все можна було досягти за 5 років, але можна було позначити хоча б вихід з тунелю. Позначений вихід? Хєр. Є суди? Немає. Є інститути? НАБУ, ГПУ, ЗаеБУ у скандалі з Укроборонпромом показали, що ні. Дороги? Тануна*. Інфраструктура? Розвалюється. Корупція? Процвітає. Війна? Ніякої ясності в нашій стратегії, ні в чому. Просто тупо куди течія несе", - резюмує Романенко.

А за что его любить? Суждение: Я не только читаю ваш блог в телеграме, но и периодически смотрю видео на ютубе....

Geplaatst door Yuriy Romanenko op Zaterdag 9 maart 2019

Нагадаємо, Путін готується до виборів в Україні. Західні ЗМІ назвали головні кремлівські цілі в Україні.

Як повідомляв Знай. ua, Порошенко розкрив світові очі на Путіна. Заява Порошенка прозвучала на засіданні Ради регіонального розвитку Черкаської області.

Знай. ua писав, що в сутичках під адміністрацією Порошенко постраждали копи. Акція протесту закінчилася сутичками і травмуванням кількох осіб.