Відомий телеведучий Андрій Пальчевський розкрив українцям очі на правду про істине становище народу та засилля олігархату в країні.

Про це він розповів у ефірі для українських ЗМІ.

"Немає нічого страшнішого за олігархат. Для прикладу, американці. Засновник Амазон заснував компанію, а не присвоїв собі шахти, труби і все інше - керуй, наприклад. Якщо хтось думає, що прийшов такий собі хлопчик з вулиці і виростив цілу велику "Рябу", - це далеко не так. Спочатку був "приватизований" Миронівський хлібкомбінат та надані шалені дотації, розмір яких дозволяв курями узагалі не займатися", - розповідає Пальчевський.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Окрім того, телеведучий вказав на суттєву різницю організації бізнесу в Україні та США.

"Капітани" американського бізнесу - це люди, які "роблять життя" усього народу кращим, а наші "капітани" - роблять життя українців нестерпним. Економічна-кланова змова, у якій замішані українські олігархи, стали диктаторами нашого буття і живуть за принципом "нам усе, а для решти - закон", - резюмував Пальчевський.

Нагадаємо, кандидату в президенти від політичного руху "Слуга народу"Володимиру Зеленському часто дорікали у тому, що нібито він "людина Коломойського", тому при першій можливості після своєї ймовірної перемоги на виборах поверне ПриватБанк у власність колишнього акціонера.

Втім, під час зустрічі з колишнім міністром фінансів Олександром Данилюком він запевнив у протилежному. Як відомо, розмова стосувалася побудови ліберальної економіки в Україні. Крім того, за словами Данилюка, говорили "про завершення війни на сході, роботі з західними партнерами, ліквідації впливу олігархату і оновленні державного апарату".

Як повідомляв раніше Знай.ua, тих, хто передав журналістам інформацію про зловживання в оборонній сфері України, розшукують за допомогою поліграфа, про що повідомив генеральний прокурор України Юрій Луценко у своєму інтерв'ю виданню "Цензор.НЕТ".

Також Знай.ua писав про те, що аудит "Укроборонпрому" буде проводитися однією з всесвітньо відомих аудиторських компаній, яких налічується чотири, про що заявив Петро Порошенко під час свого виступу на телеканалі ICTV в неділю, 10 березня.