Екс-прем'єр України Олексій Гончарук дав ексклюзивне інтерв'ю виданню Гордон.юа, в якому розповів про помилки президента. Колишній прем'єр-міністр розповів, що навколо Володимира Зеленського формується неправильне інформаційне поле, тому його дії просто некоректні. Крім того, колишній чиновник розповів, що з президентом після своєї відставки більше не зустрічався. Він заявив, що вони лише кілька разів обмінювалися повідомленнями.

Гончарук, кадр з відео
Гончарук, кадр з відео


Тим не менш, Гончарук зазначив, що чутки про те, що якщо Зеленський прощається, то спалює всі мости. За його словами, це неправда. Гончарук підкреслив, що президент у спілкуванні дуже приємний і розумна людина.

Володимир Зеленський, скріншот з відео
Володимир Зеленський, скріншот з відео

Більш того, за словами колишнього прем'єра, він упевнений, що Володимир Зеленський дуже порядна людина.
Однак з-за негативного інформаційного поля, яке сформувалося навколо Зеленського, він робить велику кількість помилок. В якості прикладу Гончарук назвав співпрацю з Міжнародним валютним фондом. Раніше це співробітництво виправдовувало набагато більше людей, а зараз думки очевидно змінилися в гіршу сторону.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Пальчевський порівняв пандемію в Україні з Італією і США, перебіг захворювання у цифрах.

Як повідомляв портал Знай.uа, Пальчевський пояснив, чим поганий президент-султан – "Гине вся Україна".

Також Знай.uа писав, що Пальчевський потролив Кличка з-за смогу в Києві і згадав "тімбілдінг" Зеленського - "Краще, ніж в Біблії".