Популярний український блогер Кім Ахеджаков розкритикував народного депутата від фракції "Слуга народу" Миколу Тищенка, який не тільки відкрив свій ресторан під час карантину, а й "відмовляється платити податки та змушує це робити власних клієнтів".

Про таке він написав на власній сторінці у Facebook.

"Почитав я меню ресторану Коли Тищенко Велюр. І знаєте, що мене вразило? Ні, не чай за 500 грн, і не піца за 2000 грн, і не інші блюда за 5000 грн. Мене вразила напис в кінці кожного листа меню: при розрахунку кредитною карткою знижка не надається! Знаєте що це означає? При оплаті кредитною карткою гроші проходять через банк і значить з них потрібно заплатити податки! А це Коля робити не любить! Тому він ці податки перекладає на клієнта!", - написав він.

Микола Тищенко, фото: Facebook
Микола Тищенко, фото: Facebook

За словами блогера, це прямий доказ того, наскільки українська влада не поважає народ та навіть під час карантину не допомагає йому:

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

"Тобто, працюючи з божевільною націнкою і отримуючи величезні прибутки народний депутат України не хоче поділитися з Україною навіть невеликою частиною своїх доходів! Черговий доказ того, що тупе жлобство і є основним принципом роботи нової влади!".

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, копи нагрянули до Тищенка з перевіркою, в ресторані у слуги народу знайшли несподіване.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ляшко замурував ресторан Тищенка зі "Слуги народу", відео.

Також портал "Знай.ua" писав, що безглузда спроба Тищенка виправдатися за свій ресторан обурила українців.