Президент Володимир Зеленський заявив, що має намір повністю змінити підхід до медичної реформи в Україні, адже вона насправді, не така хороша, як запевняли раніше чиновники.

Міністр охорони здоров’я України Максим Степанов в ефірі програми "Право на владу" пояснив, що саме не так в медичній реформі Супрун.

За його словами, в ході другого етапу реформи в Україні мали б закритися 332 лікарні, закритись туберкульозні медичні заклади та клініки для психічнохворих.

Громадська активістка, експертка у сфері захисту прав пацієнтів, нардеп від від партії "Голос" Ольга Стефанишина різко перервала його пояснення і висловила свою думку.

"Ви хочете зупинкою медичної реформи вкрасти надію в усіх нас та безоплатні реально послуги. Ви взагалі знаєте, що онкодиспансери завдяки медичній реформі можуть отримати на 70% більше коштів. І ще одне. Ви знаєте, що таке психіатрична рефома в Україні? Я знаю — я маю родича з психічним захворюванням. І я була в цих лікарнях. І якщо ви будете рятувати оцю жахливу систнму психіатричної допомоги, я думаю, що пацієнти це точно не оцінять, а їхні родичі тим більше", - звернулась вона до міністра.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, медреформу хочуть змінити

Як повідомляв портал Знай.ua, молодий хлопець помер через лікарську недбалість

Також Знай.ua писав, в мережі показали, як в аптеці наживаються на здоров'ї українців.