Колишній гендиректор комбінату харчування "Кремлівський" та президент Федерації рестораторів і готельєрів Росії Ігор Бухаров розкрив кілька секретів стосовно того, як харчується лідер Росії Володимир Путін.

Про це пишуть іноземні ЗМІ.

Відтак, за його словами, їжа, яка повинна потрапити на стіл Путіна, проходить особливий порядок перевірки. Зокрема, всі продукти обстежуються в лабораторії, а саму їжу готують на спеціальній кухні Федеральної служби охорони (ФСО) або в присутності санітарного лікаря.

Володимир Путін, фото: сайт президента РФ
Володимир Путін, фото: сайт президента РФ

Окрім цього, всі продукти, які доставляються для столу російського лідера, мають сертифікати якості, однак їх все одно додатково перевіряють. Іноді через те, що продукти не проходили перевірку, доводилося в терміновому порядку вносити корективи в меню.

Популярні новини зараз
ПФУ скоротив фінансування пенсій: чи уріжуть виплати стареньким Державну допомогу скасують з 1 жовтня: кого залишать без грошей Росія готує ґрунт для масового блекауту: "Це фактично підготовка" З жовтня почнуться виплати: українці можуть готувати гаманці
Показати ще

"Що до особистих гастрономічних уподобань, з Володимиром Володимировичем Путіним я не працював, годували його кілька разів, але ніхто нам не говорив про якісь переваги", - додав Бухаров.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зарплату Зеленського за рік опублікували в мережі, скільки коштували українцям 12 місяців гаранта.

Також портал "Знай.uа" писав, дві сотні прізвищ - у Зеленського визначилися з черговим обміном полоненими

Знай.uа писав, "Голови ОДА будуть позбавлені зарплат, а то і посад", - Зеленський зробив заяву про вихід з карантину.