Як відомо, нещодавно народний депутат України від партії "Слуга народу" Микола Тищенко заявив, що в Києві прийшов час "запускати метро". На це досить емоційно відреагував відомий український юридичний експерт Михайло Чаплига.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Чаплиги у мережі Facebook.

Публікація Михайла Чаплиги, Facebook
Публікація Михайла Чаплиги, Facebook

"Велюровський пропуск прокатить, відкривач ти мій! Зе-Ленський... цей ідіот твоє обличчя у Києві? То поясни йому, що метро не можна було зупиняти! Його тепер Дууууу...уже складно запустити... мікроклімат, волога, контакти, окислення... та інша шняга... Саме тому його ніде у світі не зупиняли... І... поясни, що не йому вирішувати як мені в метро ходити... По велюровському або епіцентрівському аусвайсу! Спадкоємці Сталіна херові. Паспорт громадянина України — ось мій аусвайс! Видряпай собі це на зе-ленському лобі, клоун. І слугам своїм передай... що осінь не за горами я і її стяг!", - пише Миха Чаплига.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, як пережити карантин і знайти нові можливості, якщо ваш друг не президент України.

Як повідомляв Знай.uа дружина Тищенка порушує карантин і заробляє під час пандемії на послугах преміум-класу, - ЗМІ.

Знай.uа писав, Зеленський втрутився в історію з "Велюром" Тищенка.