Президент США Дональд Трамп анонсував розробку ракети, яка своїми технічними характеристиками значно перевершує будь-які світові аналоги. Цю новинку Трамп назвав "супер-дупер" ракетою (або "супер-пупер", англійською "super duper missil")

Джерело: видання Forbes.

Він зазначив, що Росія і Китай працюють над ракетами, які в п'ять або шість разів швидші за існуючі.

"У нас же - у 17 разів швидші, і цей проєкт лише щойно отримав зелене світло ... Це найшвидша ракета в світі, майже втричі швидше російської і китайської", - запевнив американський президент.

Про це президент Дональд Трамп сказав на презентації прапора космічних сил США.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Прапор Космічних сил США, фото YouTube
Прапор Космічних сил США, фото YouTube

Заява Трампа про новітню зброю вже викликала бурхливу реакцію в американських соцмережах. Увага користувачів невипадкова. Ще в січні, коли Трамп оприлюднив логотип Космічних сил, критики звернули увагу на схожість емблеми з логотипом серіалу "Зоряний шлях" - наконечник стріли, оточений орбітальним об'єктом і розміщений на зоряному тлі. При цьому мало хто прислухався до аргументів про те, що емблема використовувалася космічними організаціями ВВС США ще в 1961 році - до виходу ефір першого шоу "Зоряний шлях".

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Поки ми святкували, у Трампа віддали перемогу над нацизмом США і Великобританії - "Дух Америки завжди буде".

Як повідомляв портал Знай.ua, Трамп відмовився ручкатися з важливою дамою, жіноча лють не залишилася без відповіді - вибухові кадри.

Також Знай.ua писав, що Ротшильд принизив мільйони наших земляків перед Трампом - "Ми не Україна".