Про це домовилась в.о. міністра енергетики та захисту довкілля Ольга Буславець під час зустрічі з Надзвичайним і Повноважним Посолом Німеччини в Україні Анкою Фельдгузен, повідомляється на сторінці Мінекоенерго в Facebook.

Під час зустрічі Ольга Буславець запросила представників Німеччини долучитися до роботи Координаційного центру з трансформації вугільних регіонів, створеного Урядом 13 травня.

В свою чергу посол Німеччини висловила зацікавленість у роботі над цим проектом.

«Анка Фельдгузен зазначила, що Німеччина зацікавлена в реалізації в Україні пілотного проекту, спрямованого на подальшу трансформацію вугільних регіонів», - зазначається в повідомленні Мінекоенерго.

Нагадаємо, експерт з атомної енергетики, співавтор Енергетичної Стратегії України до 2035 року Андрій Перевертаєв зазначав, що держава має переглянути Енергостратегію-2035 у звязку зі скороченням споживання електроенергії, а також має почати підготовку до виведення з експлуатації зайвих та старих енергетичних підприємств, зокрема теплоелектростанцій, які працюють на вугіллі українських шахт.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще