Про це Володимир Зеленський заявив під час прес-конференції, присвяченої річниці його президенства.

"З приводу реформи Укрзалізниці – це окрема держава, Укрзалізниця. Змінено керівника Укрзалізниці, там є наглядова рада. У них є на папері (план реформування – ред.), на жаль, тільки на папері повністю реформа Укрзалізниці», - сказав президент.

За його словами, реформа потребує багато сил та уваги, які зараз направлені перш за все на боротьбу з коронавірусом та евакуацію громадян України з інших країн.

Разом з тим, Зеленський зазначив, що міністр інфраструктури Владислав Криклій зможе повернутися до питання реформування української залізниці одразу після закінчення карантину, що очікується протягом місяця.

«Я не можу навіть сьогодні спрямовувати до нього питання, що там з Укрзалізницею… Думаю, через місяць, коли ми вийдемо з цього складного процесу, обов’язково ми перейдемо до реформування Укрзалізниці», - зазначив Зеленський.

Популярні новини зараз
Мінекономіки готує нові правила бронювання працівників: що зміниться до листопада Реформа ТЦК не скасує примусову мобілізацію: українців і далі пакуватимуть в бусики Отримання повістки при відстрочці: нові правила, про які треба знати кожному Українцям відмовлятимуть у лікуванні: хто залишиться без медичної допомоги
Показати ще