Справу щодо контрабанди 43 картин всесвітньо відомих художників, фігурантом якої ДБР називає експрезидента України, голову партії ″Європейської солідарності″, народного депутатау Петра Порошенка, зам'яли.

Про це заявив громадський діяч, журналіст і бізнесмен Андрій Пальчевський в ефірі 112.ua.

Пальчевський зазначив, що ми всі повинні відповідати за свій вибір. Він зізнався, що отримує дуже багато звинувачень через те, що агітував за Володимира Зеленнського.

″Мене досі кувалдою б'ють за те, що я підтримував Зеленського на виборах. Але в мене є відговорка — я можу сказати, ну добре, але ж всі українці хотіли заміни Порошенка. От вам і 75%. Тому я періодично якісь матюки бачу на свою адресу, але я їм відповідаю — ви на свого подивіться. Особливо після розмови Порошенка з Байденом″.

Справу щодо контрабанди картин Пальчевський назвав другою частиною Марлезонського балету Порошенка, яку просто зам'яли.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

″Учасники балету танцюють нову балет-свиту з вивозом якихось цінностей. І так зам'яли акуратненько. Зам'яли ж справу, я так розумію... Мені цікаво — чим же закінчиться справа Порошенко? ″, - зазначив Пальчевський.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Пальчивський розповів, чому настав час змінити політичну еліту

Як повідомляв портал Знай.ua, Пальчевський пояснив, чому Зеленський не стане великим президентом

Також Знай.ua писав, Пальчевський викрив "вампірів" в українському олігархаті