Порошенко виставить в кандидати на мера столиці непрохідного Гончаренка, від Вакарчука на Кличка працює його спойлер Притула, а від Слуги народу піде свідомо непрохідний кандидат.

Такі "розклади" на виборах мера української столиці припустив блогер Ігор Лєсєв.

Київ - це країна в країні з гігантським бюджетом. І гігантськими можливостями його розпилу, саме тому за нього точиться така запекла боротьба, зазначає Лєсєв.

Блогер змалював схему, за якою хочуть залишити Віталія Кличка у кріслі мера столиці на дугий термін. За його словами, Зеленський з Порошенком і Вакарчуком зливають Київ під Кличка.

"На рівні столиці утворився той же договорняк, що і в парламенті. У Раді склалася коаліція партії Зеленського, Порошенка і Вакарчука - вони разом голосують за землю, за закони МВФ, коротше працюють в зв'язці... А на рівні Києва вся ця компашка працює на перемогу Кличка".

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Лєсєв описав кандидатів на пост мера Києва від всіх трьох партій - "Слуга народу", Європейська солідарність" і "Голос".

Зокрема, він зупинився на Сергієві Притулі, якого ″Голос″ висуває на цей пост.

″Такий собі різновид Зеленського, тільки з меншою впізнаваністю... Він злегка тролить ″зелених″ і дуже злегка Кличка, розповідаючи про якісь очевидні проблеми. Ну типу Віталік не геніальний, а тільки видатний мер... По суті Притула виступає спойлером Кличка. Він збиває на ранньому старті ″зелених″ і відтягує на себе голоси всіх інших несистемних кандидатів.″

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лєсєв жорстко розкритикував президенство Зеленського

Як повідомляв портал Знай.uа, Лєсєв показав, як Зеленський за рік перетворився на Порошенка

Також портал Знай.uа Ігор Лєсєв розкрив злочинну ″Коза ностру″ на Одещині